L’Ajuntament licita el contracte d’obres per a la recuperació de l’Hort de Rastoll i el seu entorn

L’Ajuntament licita el contracte d’obres per a la recuperació de l’Hort de Rastoll i el seu entorn

El portaveu de l’Equip de Govern, Héctor Díez, explica que l’objectiu és la creació d’una nova gran zona verda que es dissenye seguint el model d’un hort tradicional, així com urbanitzar la via que uneix en aquest moment l’avinguda de Candalix i el carrer Martín de Torres


La Junta de Govern Local ha acordat hui licitar el contracte d’obres per a la recuperació de l’Hort de Rastoll. Així ho ha exposat el portaveu de la Junta de Govern, Héctor Díez, que ha explicat que es tracta de l’espai que actualment ocupen dos solars que provisionalment s’utilitzen com a aparcament.

El propòsit d’aquest projecte que posa en marxa l’Equip de Govern amb fons EDUSI és la recuperació de l’Hort de Rastoll i la creació d’una nova gran zona verda que es dissenye seguint el model d’un hort tradicional i que, al mateix temps, permeta urbanitzar la via que uneix en aquest moment l’avinguda de Candalix i el carrer Martín de Torres”, ha explicat Díez, que a més ha afegit que també es crearia un carril bici des de l’avinguda de Candalix fins a la de Joan Carles I.

El regidor ha indicat que amb aquesta actuació Elx guanyaria una nova zona verda. “D’aquesta manera, passaríem de tindre un accés a la ciutat des de l’avinguda d’Alacant totalment degradat amb dos solars amb molt mal aspecte, a recuperar un hort de palmeres pràcticament desaparegut”, ha apuntat Díez.

Juntament amb això es procediria a la renovació de totes les voreres de l’entorn que es troben en molt mal estat. Aquesta actuació també permetria completar l’enllumenat públic de la zona.

Es tracta d’una inversió que ix a concurs per 650.000 euros amb un termini d’execució de sis mesos. El termini de presentació d’ofertes serà de 20 dies naturals des del moment que es puge a la Plataforma de Contractes de l’Estat.