L’alcalde d’Elx anuncia que l’Ajuntament es personarà en els processos judicials que inicie la Generalitat en defensa del transvasament

L’alcalde d’Elx anuncia que l’Ajuntament es personarà en els processos judicials que inicie la Generalitat en defensa del transvasament

Carlos González considera que l’enviament d’aigua és “irrenunciable” per als regants


L’Ajuntament d’Elx es personarà en els processos judicials que inicie la Generalitat en defensa del transvasament Tajo-Segura”, tal com ha anunciat aquest matí l’alcalde d’Elx, Carlos González, que ha insistit que l’enviament d’aigua és “irrenunciable” per al Camp d’Elx.

“L’Ajuntament recolza l’estratègia judicial anunciada dies arrere pel president de la Generalitat, Ximo Puig, en defensa del transvasament Tajo-Segura i ens personarem en aquells procediments judicials que emprenga la Generalitat Valenciana, que és una iniciativa més en suport de la posició dels regants”, ha indicat el responsable de l’Equip de Govern Municipal.

Carlos González també ha informat que “divendres que ve portarem una moció a la Junta Local de Govern en la qual recolzarem expressament el posicionament dels regants, que han plantejat amb nitidesa al Govern d’Espanya que es paralitze la modificació de les regles d’explotació aprovades en la Comissió Nacional de l’Aigua mentre no s’aprova el Pla de Conca del Tajo”.

La Junta Local de Govern aprovarà el divendres una moció de suport als agricultors

“També els anuncie la meua assistència a la taula Provincial de l’Aigua que s’ha convocat per a aquest divendres en la qual defensarem els regants i la importància del transvasament Tajo-Segura per al Camp d’Elx”, ha indicat l’alcalde il·licità.

L’alcalde il·licità ha insistit que “la via adequada per a resoldre els problemes entre la conca cedent (Tajo) i la conca receptora (Segura) és el diàleg i la negociació. Però, en qualsevol cas, davant l’absència d’acord defensarem a ultrança els regants i la importància del transvasament perquè és irrenunciable per al Camp d’Elx”.