L’alcalde d’Elx i la regidora de Cooperació reben el president del ‘Fons Valencià per la Solidaritat’

L’alcalde d’Elx i la regidora de Cooperació reben el president del ‘Fons Valencià per la Solidaritat’

 Álvaro Escorihulea, president de l’associació, destaca que “l’Ajuntament d’Elx és el més solidari de la província d’Alacant i el tercer de la Comunitat Valenciana”


L’alcalde d’Elx, Carlos González, i la regidora de Cooperació, Mariola Galiana han rebut aquest matí el president del ‘Fons Valencià per la Solidaritat’, Álvaro Escorihuela. En aquesta reunió s’han presentat els principals projectes de l’entitat.

El president de l’associació destaca que “l’Ajuntament d’Elx és el més solidari de la província d’Alacant i el tercer de la Comunitat Valenciana”. Elx està adherit des de l’any 2002 al fons i en l’actualitat col·labora en projectes innovadors d’enfortiment i d’apoderament de la dona i en iniciatives d’inclusió social.

El ‘Fons Valencià per la Solidaritat’ és l’associació sense ànim de lucre dels ajuntaments de la Comunitat Valenciana per a la cooperació al desenvolupament. Els membres són ajuntaments i mancomunitats de municipis de la Comunitat Valenciana de totes les formacions polítiques.

Aquesta associació es va constituir amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament dels països empobrits, així com per a sensibilitzar la societat valenciana, des de l’àmbit local, de les problemàtiques que pateixen els països del sud.

L’entitat realitza i finança projectes de cooperació i sensibilització amb les aportacions econòmiques que cada any fan els ajuntaments socis, aportacions que constitueixen un fons econòmic que serveix per a executar els projectes aprovats.