L’alcalde i la regidora d’Educació recolzen la carrera solidària de l’IES Joanot Martorell

L’alcalde i la regidora d’Educació recolzen la carrera solidària de l’IES Joanot Martorell

Carlos González, que ha participat en la carrera, felicita el centre per promoure una iniciativa “que conjuga els valors de l’esport amb la solidaritat”


L’alcalde d’Elx, Carlos González, i la regidora d’Educació, María José Martínez, han recolzat la carrera solidària celebrada aquest matí en l’IES Joanot Martorell. González, que ha participat en la carrera, ha felicitat el centre educatiu per promoure una iniciativa “que conjuga els valors de l’esport amb la solidaritat”.

Les instal·lacions del centre educatiu han acollit la celebració d’aquesta prova esportiva amb totes les mesures sanitàries garantides per a recaptar fons a favor del col·lectiu ‘Save the Children’ amb l’objectiu de donar aliments, construir aules i centres educatius i subministrar aigua en diversos punts d’Àfrica. La carrera ha consistit en un circuit a l’interior del recinte.

Al llarg de la jornada es respirava un gran ambient solidari entre tots els participants. La carrera se celebra entre hui i demà i participarà quasi tot l’alumnat, un total de 850 estudiants. L’alcalde ha agraït la gran participació de l’alumnat i ha celebrat que l’equip directiu de l’institut organitze aquest tipus d’iniciatives.