Tall de la N-332 sentit Alacant – l’Altet

Tall de la N-332 sentit Alacant – l’Altet

El sentit invers no es veurà afectat, per la qual cosa el trànsit tindrà una eixida natural des de l’Altet i els Arenals del Sol cap a Urbanova i la ciutat d’Alacant


Durant els mesos de maig i juny de 2021, amb motiu d’obres de vies de comunicació pròximes a l’aeroport Alacant-Elx, es procedirà al tall de la N-332 sentit Alacant – l’Altet, per la qual cosa el trànsit habitual d’aquest vial es desviarà i s’incrementarà la densitat del trànsit en el nostre terme municipal en sentit Alacant – Elx per la N-340 fins a la rotonda d’accés a l’aeroport, des de l’enllaç del qual per la N-338 es podrà accedir als Arenals del Sol i l’Altet, els vials principals del qual veuran així mateix incrementat el volum de trànsit amb destinació a Urbanova.

El sentit invers no es veurà afectat, per la qual cosa el trànsit tindrà una eixida natural des de l’Altet i els Arenals del Sol cap a Urbanova i la ciutat d’Alacant.