Comencen a funcionar els nous vehicles d’aigualeig i d’escombratge del nou servei de neteja “Elx verda i neta”

Comencen a funcionar els nous vehicles d’aigualeig i d’escombratge del nou servei de neteja “Elx verda i neta”

El regidor de Neteja, Héctor Díez, diu que es tracta de maquinària d’última tecnologia que fa un ús més eficient de l’aigua


El regidor de Neteja, Héctor Díez, ha anunciat que ja ha entrat en funcionament la nova maquinària d’escombratge i d’aigualeig a barris i pedanies. Un pas més en la implantació del nou servei de neteja i recollida de residus que, amb el logo “Elx verda i neta”, s’ha posat en marxa aquesta mateixa setmana.

Segons el regidor, fins al moment només hi havia una màquina funcionant, i a partir d’ara comptarem amb un total de deu, la qual cosa ens permet intensificar la neteja i tindre maquinària de manera permanent a la ciutat i a les pedanies més importants”.

El servei passa de comptar amb una sola màquina a un total de deu, la qual cosa permetrà estar treballant de manera permanent en tots els barris i en les pedanies amb nucli urbà

El regidor ha explicat que “es tracta de maquinària d’última tecnologia. És una maquinària molt funcional perquè agrana, rega, aspira i fa un ús molt més eficient de l’aigua. A més, són vehicles ecològics, ja que cal no oblidar la intenció de l’Equip de Govern que el servei de neteja siga, a més de més eficient, sostenible”.

Díez ha indicat que la incorporació de tota aquesta maquinària permetrà tindre aquests vehicles de manera permanent que treballaran en tots els barris i en les pedanies amb nucli urbà.

“Aquesta maquinària es distribuirà per les diferents zones al llarg de les pròximes setmanes perquè el personal ara mateix s’està formant en el seu ús”, ha apuntat el regidor.