Javier Gutiérrez interpreta l’obra Principiantes aquest diumenge en el Gran Teatre

Javier Gutiérrez interpreta l’obra Principiantes aquest diumenge en el Gran Teatre

– L’adaptació del llibre de Raymond Carver arriba de la mà d’Andrés Lima amb Mónica Regueiro, Daniel Pérez Prada i Vicky Luengo  

 Sophia Acosta presenta el dissabte en L’Escorxador la peça de circ contemporani Larga distancia  

– Micky y Los Colosos actuen el divendres en la Llotja dins del cicle de música “Ángel Alfosea 


El Gran Teatre acull el diumenge l’obra Principiantes. L’argument gira entorn del tema de l’amor, amb la història d’un matrimoni que queda a sopar amb una parella la relació de la qual és més recent. Juntament amb Javier Gutiérrez, els encarregats de donar vida a aquests personatges són Mónica Regueiro, Daniel Pérez Prada i Vicky Luengo.

Sophia Acosta presenta en L’Escorxador Larga distancia una peça única de circ contemporani. L’obra tracta els conceptes distància i comiat i col·loca el públic en un lloc recognoscible però extret de la realitat.  A més, el dissabte 9 es representarà Dolphin i la mar de plàstic una història de La Carreta per a tota la família que busca reflexionar sobre la contaminació que viuen les nostres mars.

Del dimecres 5 al diumenge 9 de maig, es podrà veure Nuestros mejores años  als Cines Odeon. La pel·lícula narra la història de 4 amics al llarg de 40 anys i les transformacions a Itàlia i el món durant aquest temps.

Finalment, divendres, en la Llotja, es podrà gaudir del concert de Micky y Los Colosos  dins del cicle de música “Ángel Alfosea”, mentre que el dissabte i el diumenge tindrem Escola d’actors de la mà de Conchi Iglesias.

Gran Teatre 

Dijous 6 de maig

Cicle: Dignitat de la Paraula amb Mariano Sánchez Soler. 

Entrades: Amb invitació en la taquilla del Gran Teatre. 

Horari: 19.00 hores. 

Informació: Mariano Sánchez Soler: escriptor, periodista, historiador i professorLlicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Complutense i Doctor en Història per la Universitat d’Alacant. Ha exercit el periodisme durant tres dècades i ha desenvolupat una intensa labor literària i d’investigació amb més de quaranta llibres publicatsEstudiós del franquisme, de la transició espanyola, de les trames negres i dels moviments d’extrema dreta. 

Ha rebut el premi internacional Rodolfo Walsh de Literatura de No Ficció, el Francisco García Pavón de Narrativa, el L’H Confidencial de Novel·la Negra, el Premi de la Crítica Literària Valenciana en la seua modalitat d’assaig, el Bruma Negra pel conjunt de la seua obra i el Castelló Negre per tota la seua trajectòria literària. 

Dissabte 8 de maig. 

Concert d’abonament V Amèrica

Entrades: En la taquilla del Gran Teatre o en Instanticket. 

Horari: 19.00 hores. 

Informació: A. CoplandAppalachian Spring; A. DvorákSerenata Op. 44. Director: Mihnea Ignat. 

 

Diumenge 9 de maig. 

Teatre: Principiantes 

Entrades: En la taquilla del Gran Teatre o en Instanticket.

Horari: 19.00 hores.

Informació: Principiantes és l’adaptació teatral d’un dels relats més coneguts de Raymond Carver, que va ser originalment publicat en 1981 amb el títol De qué hablamos cuando hablamos de amor. La peça gira precisament entorn del tema de l’amor, a través de quatre personatges que conversen en una cuina: un matrimoni “veterà” i una parella d’amics més joves la relació dels quals és més recent. Al llarg d’una vesprada, els quatre comparteixen les seues experiències i idees, grans i xicotetes, sobre el que significa l’amor i la necessitat de l’altre. 

Cines Odeon 

Del dimecres 5 al diumenge 9 de maig.    

Cine: Nuestros mejores años dirigida per Gabriele Muccino (Itàlia). 

Entrades: En taquilla i Instanticket 

Sessions: 17.00 i 19.30 hores.  

Informació: Quaranta anys al llarg de la vida de quatre amics, des dels anys huitanta fins a l’actualitat, que corren paral·lels a les transformacions a Itàlia i el món durant aquest temps.  

L’Escorxador 

Dissabte 8 de maig. 

Circ contemporani Larga distanciaSophia Acosta.  

Entrades: En la taquilla del Gran Teatre, en Instanticket i en la taquilla de L’Escorxador una hora abans de l’espectacle. 

Horari: 19.00 hores. 

Informació: Col·loca el públic en un lloc recognoscible, extret de la realitat, que prompte genera un ensomni d’embós en un temps trencat on es troba atrapada la intèrpret. Fa un gest de complicitat a l’espacialitat, a les històries humanes, a les fronteres, a l’enyorança, la soledat.  Larga distancia  és el que mai et vaig dir, la qual cosa es va quedar colpejant en el pit en marxar-me. 

Diumenge 9 de maig. 

Teatre: Dolphin i la mar de plàstic.

Entrades: En la taquilla del Gran Teatro, en Instanticket i en la taquilla de L’Escorxador una hora abans de l’espectacle.

Horari: 12.30 hores.  

Informació: En realitat és la història de Llibertat. A Llibertat el que més li agrada en el món és agafar la barca del seu avi i eixir a navegar. En una de les seues escapades coneixerà Dolphin, un personatge entranyable, juganer. Però un dia Dolphin no ve a jugar, alguna cosa ha ocorregut i està atrapat en el fons de la mar. Lliber se submergeix per a ajudar el seu amic i es troba amb una realitat submarina que no podia imaginar. Aconseguirà alliberar Dolphin? 

La Llotja 

Divendres 7 de maig. 

Concert: Micky y Los Colosos, cicle de música “Ángel Alfosea”. 

Entrades: En la taquilla del Gran Teatreen Instanticket i en la taquilla de la Llotja una hora abans de l’espectacle.

Horari: 19.00 hores.

Informació: Micky, pioner de el Rock´N´Roll al nostre país, juntament amb els mítics Tonys, ha gravat dos LP amb excel·lents èxits en els estudis vintage Circo Perrotti de Jorge Explosión.

Dissabte 8 i diumenge 9 de maig. 

Formació: Escola d’actorsConchi Iglesias. 

Entrades: www.actoresmadrid.com/escueladeactoreselche/ 

Horari: De 10.00 a 20.00 hores.

Informació: A l’Escola d’Actors d’Elx oferim la possibilitat de cursos d’interpretació, així com altres cursos més específics per a completar la formació d’actors i d’actrius tant novelles com experimentats. 

La Rotonda 

Diumenge 9 de maig. 

Concert: El Rock&Roll també és cosa de xiquets… i de pares! Rochi Productions. 

Entrades: Gratuïta, recollir entrada en la taquilla del Gran Teatre.

Horari: 12.00 hores.

Informació: Un xou didàctic en el qual s’explica a xiquets i a pares el naixement, l’origen, i posterior evolució i expansió del moviment musical més explosiu de la història. En format semiacústic una combinació formada per contrabaix, guitarra i semibateria (a vegades acompanyats per un pianista). Un xou musical amé i entretingut al 100% en el qual tant els xiquets com els majors interactuen, ixen a l’escenari a ballar, i a vegades fins a cantar. Una forma diferent d’aprendre com va nàixer la música que va canviar el planeta.