La Policia Local d’Elx deté un home per lesionar el responsable d’un estanc després d’intentar robar en l’establiment

La Policia Local d’Elx deté un home per lesionar el responsable d’un estanc després d’intentar robar en l’establiment

El presumpte autor dels fets també ha sigut citat per a judici per diversos furts en una botiga de roba esportiva, una altra de telefonia i en una cafeteria


La Policia Local d’Elx va detindre el passat 18 de maig un home de 43 anys per lesionar el responsable d’un estanc. Segons informació proporcionada per la Policia Local el detingut hauria aconseguit fer-se amb productes de l’establiment, situat a Carrús, i seguidament, va emprendre la fugida, i va lesionar amb un cúter el responsable del local després d’intentar recuperar el sostret. L’home finalment va ser traslladat a dependències policials després de la seua detenció per la UTE (Unitat Territorial).

Prèviament a aquests fets el detingut va ser identificat pel GAO (Grup de Suport a Operacions) i citat per a judici ràpid juntament amb altres dues persones per sengles furts en una botiga de roba esportiva i una altra de telefonia. Posteriorment, els agents van intervindre la mercaderia robada i dos armes blanques a l’home, que hauria intentat amb anterioritat fer-se amb la caixa registradora d’una cafeteria mentre un dels acompanyants distreia l’empleat.