L’alcalde rep el propietari de l’Elx CF a l’Ajuntament

L’alcalde rep el propietari de l’Elx CF a l’Ajuntament

Carlos González i el regidor Vicente Alberola han conversat amb Christian Bragarnik sobre l’actualitat, els reptes i els projectes de l’entitat franjaverda


 

L’alcalde d’Elx, Carlos González, ha rebut a l’Ajuntament el propietari de l’Elx CF, Christian Bragarnik. A la trobada també han assistit el regidor d’Esports, Vicente Alberola, i el president franjaverd, Joaquín Buitrago.

Durant la reunió mantinguda, que s’ha celebrat en un ambient cordial i distés, han conversat sobre l’actualitat del club i sobre els reptes i projectes de l’entitat. En aquest sentit, la cita també ha contribuït a reforçar els llaços ja existents, amb una col·laboració estreta en el dia a dia entre les àrees de les dues institucions.

Així mateix, l’alcalde ha desitjat sort al primer equip en la recta final de la temporada, en la qual està immers en la lluita per la permanència en La Lliga Santander, la màxima categoria del futbol espanyol.

La relació entre l’Ajuntament i l’Elx CF és fluida i pròxima, amb l’objectiu de continuar enfortint el contacte perquè la imatge de la ciutat i el club continue expandint-se a nivell nacional i internacional.