Cultura renova la sala infantil de la Biblioteca Municipal Pere Ibarra per a donar-li un aspecte més juvenil i dinàmic

Cultura renova la sala infantil de la Biblioteca Municipal Pere Ibarra per a donar-li un aspecte més juvenil i dinàmic

Marga Antón, regidora de l’àrea, destaca que “l’objectiu és captar els xicotets lectors i fer un espai més agradable tant per als xiquets com per als pares”


La regidoria de Cultura ha renovat la sala infantil de la Biblioteca Municipal Pere Ibarra per a donar-li un aspecte més juvenil i dinàmic. La regidora de l’àrea, Marga Antón, ha destacat que “l’objectiu és captar els xicotets lectors i fer un espai més agradable tant per a xiquets com per als pares”.

La sala infantil ha sigut pintada íntegrament, s’ha canviat el marró fosc de portes i finestrals per un color clar que aporta amplitud i claredat a l’espai i les prestatgeries fosques han sigut substituïdes per altres blanques. L’entrada ha sigut decorada amb un mural infantil, amb referències a personatges de la literatura infantil, com “Alicia al País de les Meravelles”, “El flautista d’Hamelin”, “El Petit Príncep”, “Peter Pan”, “Pinotxo” o “Aladdin”. El mural ha sigut creat per Gisela Pastor Pascual, jove il·licitana graduada en Disseny.

D’altra banda, s’han substituït les cadires metàl·liques per cadires de fusta de diferents colors. A més, s’ha reorganitzat l’espai de ‘La meua primera biblioteca’ o ‘Bebeteca’, destinada als lectors més xicotets, amb una superfície de vinil de colors vius en la qual poder asseure’s per a llambregar llibres de la secció. Està previst continuar renovant elements decoratius de la sala, com un increment de la il·luminació, prevista per a l’any vinent.