El regidor de Turisme recull a València les cinc banderes blaves que onejaran aquest estiu a les platges d’Elx

El regidor de Turisme recull a València les cinc banderes blaves que onejaran aquest estiu a les platges d’Elx

Carles Molina assisteix a l’Auditori de l’Oceanogràfic on s’han fet lliurament les distincions atorgades per l’Associació de l’Educació Ambiental i el Consumidor (ADEAC-FEE)


El regidor de Turisme, Carles Molina, ha sigut l’encarregat de recollir les cinc banderes blaves que han sigut atorgades aquest any 2021 per l’Associació de l’Educació Ambiental i el Consumidor (ADEAC-FEE) a Elx, en concret per a les platges de l’Altet, dels Arenals del Sol, del Carabassi, de la Marina i les Pesqueres-el Rebollo.

L’acte de lliurament ha tingut lloc a l’Auditori de l’Oceanogràfic de València, on el regidor ha estat acompanyat pel president de la Comunitat Valenciana, Ximo Puig; la consellera de Transició Ecològica, Mireia Mollà; i el president de l’ADEAC-FEE, José Palacios Aguilar.

Carles Molina ha rebut aquestes distincions que onejaran en el litoral il·licità durant el període estival. El regidor, que ha mostrat la seua satisfacció després de rebre les banderes, ha subratllat que ha sigut una gran trobada en la qual han participat totes les poblacions valencianes que han rebut aquest reconeixement.

El regidor destaca que aquest reconeixement demostra l’accessibilitat, la cura mediambiental i la qualitat del litoral il·licità

“Un reconeixement a la seguretat, a l’accessibilitat, a la cura mediambiental i sobretot a la qualitat de les nostres platges”, ha destacat.

Enguany, la Comunitat Valenciana ha sigut l’autonomia espanyola amb el major nombre de platges guardonades, en rebre 153 banderes. Entre aquestes, 137 platges premiades i 16 ports esportius premiats, que en l’actualitat representen el 21,45% de banderes atorgades a l’àmbit estatal.

A més, ADEAC ha atorgat el reconeixement Centre Blau 2021 a l’aula de la Naturalesa Clot de Galvany per complir amb els requisits mediambientals recomanats.