El Saló de Plens de l’Ajuntament d’Elx acull la presa de possessió de 10 nous funcionaris

El Saló de Plens de l’Ajuntament d’Elx acull la presa de possessió de 10 nous funcionaris

L’alcalde d’Elx, Carlos González, i el regidor de Recursos Humans, Ramón Abad, assisteixen a l’acte que s’ha desenvolupat aquest matí amb totes les mesures higienicosanitàries davant la covid-19


L’alcalde d’Elx, Carlos González, i el regidor de Recursos Humans, Ramón Abad, han assistit aquest matí a la presa de possessió de nous funcionaris en un acte que ha tingut lloc al Saló de Plens de l’Ajuntament amb totes les mesures higienicosanitàries davant la covid-19.

El responsable de l’Equip de Govern ha felicitat i ha donat l’enhorabona als treballadors que milloren la seua situació laboral mitjançant la promoció interna i que des de hui s’incorporen al consistori “pel que representa entrar a formar part d’aquesta administració que és una peça clau en la prestació de serveis públics a la ciutadania”.

González que, ha desitjat una pròspera carrera professional a cadascun dels funcionaris, ha assenyalat que “tot el que es fa des de la institució pública ha d’estar orientat a garantir els drets de la ciutadania i a prestar serveis de qualitat amb l’objectiu que la població il·licitana veja com la seua administració treballa amb eficiència per als seus interessos”.

Un total de 10 persones han jurat el seu càrrec. Es tracta de Paloma Esclapez Sánchez (auxiliar d’instal·lacions esportives); Josefa Pilar Soro (auxiliar d’instal·lacions esportives); Sergio Cuerva (ajudant de muntatge); Emilio José Tomás (ajudant de muntatge); David Sánchez (oficial de jardineria); David Belmonte (oficial de climatització); Manuela Aguilar (encarregat de cementeris); Carlos Figueruelo (inspector de manteniment); Javier Rodes (encarregat de senyalització i mobiliari urbà) i Vicente Company (ajudant de jardineria).