Els Cines Odeon presenten la seua programació per a juny, juliol i setembre

Els Cines Odeon presenten la seua programació per a juny, juliol i setembre

Al mes de juny es projectarà la pel·lícula guanyadora de 3 Oscars “Nomadland”


Els Cines Odeon presenten la seua programació per als pròxims tres mesos excepte agost, que romandran tancats. Al mes de juny, els cines projectaran la pel·lícula “Nomadland”, aclamada pel públic, guanyadora de 3 Oscars i 2 Globus d’Or. A més, s’uneix el Festival DIVERSA i es podrà veure la pel·lícula “Entre nosotras”, que conta la història de dos dones jubilades que estan secretament enamorades des de fa dècades.

Al mes de juliol tindrà lloc el Festival Internacional de Cinema Independent d’Elx amb el nom Cicle Òperes Primes. Les pel·lícules d’enguany, que compten amb un col·loqui del seu director, seran “El Inconveniente” i “Anne”.

Els Cines Odeon continuen apostant per la inclusió de persones amb discapacitat visual i és per això que algunes pel·lícules comptaran amb el sistema AudescMobile perquè puguen gaudir de les projeccions.