Elx mostra repulsa contra els últims casos de violència masclista

Elx mostra repulsa contra els últims casos de violència masclista

L’alcalde, Carlos González, juntament amb membres de l’Equip de Govern i de la Corporació Municipal, s’han concentrat a la plaça de Baix per a guardar un minut de silenci


L’Ajuntament d’Elx ha mostrat repulsa contra els últims casos de violència masclista. L’alcalde, Carlos González, juntament amb membres de l’Equip de Govern i de la Corporació Municipal, s’han concentrat a la plaça de Baix aquest dilluns a les 12.00 hores, amb les mesures de distanciament pertinents, per a mostrar les seues condolences amb un minut de silenci i el rebuig sense pal·liatius als assassinats de dones al nostre país.

Quasi una vintena de dones han sigut assassinades per violència de gènere en 2021, més de la meitat en el mes de maig passat, és a dir, huit assassinats -de set dones i un xiquet-. A més, sis d’aquestes víctimes es van comptabilitzar en una sola setmana.

Durant el mes de juny s’han produït casos com el de Tenerife, on s’ha trobat en una bossa en la mar el cadàver d’Olivia, una de les dues xiquetes raptades pel seu pare. També l’assassinat de Rocío Caíz, la menor de 17 anys desapareguda dijous passat en Martín de la Jara (Sevilla) és una altra de les morts per violència masclista que han succeït aquest mes de juny.