La Policia Local d’Elx desplega un dispositiu de més de 40 agents per a vetlar per la seguretat a la platja durant la temporada estival

La Policia Local d’Elx desplega un dispositiu de més de 40 agents per a vetlar per la seguretat a la platja durant la temporada estival

L’alcalde, Carlos González, juntament amb el regidor de Seguretat Ciutadana, Ramón Abad, l’edil de Turisme, Carles Molina, i els alcaldes pedanis dels Arenals del Sol, Antonio Garzón, i de l’Altet, José Manuel Meseguer, ha informat que l’operació ‘estiu segur’ comptarà amb suport marítim i aeri


La Policia Local d’Elx desplegarà un dispositiu de més de 40 agents de la Unitat Turística per a vetlar per la seguretat a la platja durant la temporada estival. Tal com ha avançat l’alcalde, Carlos González, juntament amb el regidor de Seguretat Ciutadana, Ramón Abad, l’edil de Turisme, Carles Molina, i els alcaldes pedanis dels Arenals del Sol, Antonio Garzón, i de l’Altet, José Manuel Meseguer, també hi haurà mitjans marítims i aeris, com l’ús de drons, per a dur a terme l’operació ‘estiu segur’.

“L’objectiu és garantir la seguretat de tots els ciutadans, tant il·licitans com forans, que siguen usuaris de la nostra franja litoral”, ha assegurat González, que ha afegit que l’operació descansa principalment en el treball de la Policia Local, ja que es destinaran 40 agents a la Unitat Turística, és a dir, entre 16 i 18 agents vetlaran diàriament per la seguretat dels ciutadans en les franges costaneres”.

Entre 16 i 18 agents vetlaran diàriament per la seguretat dels ciutadans en les franges il·licitanes

D’altra banda, González també ha volgut ressaltar el treball dels 18 agents auxiliars de platges que col·laboren directament amb la policia i al servei de salvament i socorrisme, ja que és una peça clau dins de l’operació ‘estiu segur’.

En aquest sentit, l’alcalde ha explicat que el servei de salvament i socorrisme té dos nivells: el nivell de juny i setembre, que comptarà amb 21 persones adscrites a les platges il·licitanes; mentre que al moment culminant, juliol i agost, estarà compost per 31 persones.

Servei de neteja

L’alcalde també ha volgut destacar que el nou servei de neteja pública es notarà especialment aquest estiu en el litoral, ja que l’esforç que es realitzarà amb els nous equips en la neteja de platges serà fonamental.

Finalment, González ha assegurat que “aquest estiu a part de ser més segur, el servei públic de neteja proporcionarà major comoditat i millors condicions als ciutadans”.