La Policia Local d’Elx deté dos homes per robatori amb violència en un supermercat

La Policia Local d’Elx deté dos homes per robatori amb violència en un supermercat

Testimonis presencials van avisar a la patrulla on s’havien refugiat els agressors en la seua fugida i seguidament els agents van esbrinar la seua vinculació amb una altra sostracció durant el matí


 

La Policia Local d’Elx va detindre el passat 3 de juny dos joves de 17 i 21 anys com a presumptes autors d’un robatori amb violència en un supermercat del Toscar. Sobre les 20.30 hores, una patrulla va ser alertada pel personal del supermercat que dues persones estaven sostraient productes del local.

Segons les fonts policials, pel que sembla, els empleats van demanar als homes la devolució dels productes i aquests van fer cas omís i van iniciar un forcejament, que finalment va acabar en una baralla que va ocasionar el trencament de les ulleres d’un dels treballadors.

Testimonis presencials van alertar la patrulla que els agressors s’havien amagat entre dos cotxes a pocs metres.

Tots dos individus van reconéixer els fets i van revelar als agents que estaven relacionats amb una altra sostracció en un altre supermercat del Pla al matí. Finalment, els homes van ser detinguts per un presumpte robatori amb violència i seguidament van ser traslladats a dependències policials.