La Policia Local deté un home per conduir sense carnet i intentar evitar un control

La Policia Local deté un home per conduir sense carnet i intentar evitar un control

El conductor, de 32 anys, tenia retirat el permís de circulació des de 2009 i estava buscat a Albacete per delictes contra el patrimoni


La Policia Local va detindre, el passat 16 de juny, un home de 32 anys per conduir sense permís de circulació i intentar evitar un control. Els fets van ocórrer sobre les 18.15 hores quan el GAO (Grup de Suport a Operacions) va observar, durant un control de seguretat situat a Torrellano, el vehicle acostar-se i com el seu conductor, en adonar-se de la seua presència, va canviar el sentit de la marxa amb la intenció d’allunyar-se del lloc.

Després de ser interceptat, es va comprovar que l’home tenia retirat el permís de conduir des de 2009 i que sobre ell constava una requisitòria de contacte urgent amb l’Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil d’Almansa per delictes contra el patrimoni.

La comunicació d’aquesta localització va motivar el seu desplaçament des del municipi d’Albacete perquè, després de finalitzar la compareixença del conductor davant l’equip de Policia Judicial de Trànsit de Policia Local i ser posat en llibertat, fora novament detingut i traslladat a dependències policials.