La Regidoria de Festes dona suport a la tradicional Marató de Donació de Sang organitzada per la Federació Gestora de Festejos Populars i el Centre de Transfusions

La Regidoria de Festes dona suport a la tradicional Marató de Donació de Sang organitzada per la Federació Gestora de Festejos Populars i el Centre de Transfusions

La regidora de l’àrea, Mariola Galiana, anima la població a participar en aquesta iniciativa i assenyala que “és de vital importància que fem l’esforç de donar sang perquè moltes persones puguen ser intervingudes i tractades de les seues malalties”


La Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Elx i la Federació Gestora de Festejos Populars han posat en marxa, en coordinació amb el Centre de Transfusions, la dotzena edició de la Marató de Donació de Sang, que se celebrarà dimarts que ve, 8 de juny, al Centre de Congressos d’Elx. Les persones interessades podran acudir de 9.30 a 14.00 hores del matí i de 16.00 a 20.30 hores de la vesprada.

La regidora de l’àrea, Mariola Galiana, ha assenyalat que “és de vital importància que fem l’esforç de donar sang per a fer possible que moltes persones puguen ser intervingudes i tractades de les seues malalties”. Així mateix, Galiana ha animat tota la població a participar en aquesta iniciativa i ha agraït a les festeres i als festers la seua solidaritat i implicació.

Per a poder donar sang és necessari tindre entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos i no acudir en dejú.

Les donacions es podran realitzar de 9.30 a 14.00 hores del matí i de 16.00 a 20.30 hores de la vesprada al Centre de Congressos

Fernando Jaén, president de la Federació Gestora de Festejos Populars, espera que aquesta acció tinga una gran acollida i ha afirmat que “aquest és el tret d’eixida per a una sèrie d’esdeveniments que vindran en el futur”.

Des de l’entitat festera destaquen la bona acceptació entre les festeres i els festers d’aquestes convocatòries de donació de sang i assenyalen que cada vegada acudeix major nombre de persones.

Per la seua part, Alfonso Parra, responsable de comunicació del Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana a la província d’Alacant, ha ressaltat que en aquesta edició s’espera superar el nombre de participants de l’anterior.

A més, enguany com a novetat la clínica dental Pons Marfil obsequiarà amb una revisió i una neteja bucal a totes aquelles persones que participen.