La temporada de banys en les piscines públiques descobertes del municipi comença dissabte que ve, 26 de juny

La temporada de banys en les piscines públiques descobertes del municipi comença dissabte que ve, 26 de juny

L’edil d’Esports, Vicente Alberola, informa que les huit instal·lacions aquàtiques del municipi mantenen els preus respecte a l’any passat i el tancament al migdia per a tasques de neteja i desinfecció


Comença la temporada estiuenca en les huit piscines públiques descobertes del municipi. Tal com ha informat aquest matí el regidor d’Esports, Vicente Alberola, dissabte que ve, 26 de juny, donarà inici un període de banys que es prolongarà fins al diumenge 5 de setembre.

Les instal·lacions aquàtiques de Carrús, Toscar, Parc Esportiu, Ciutat Esportiva, Palmerars, Pla, Torrellano i l’Altet romandran en funcionament de dimarts a divendres, d’11.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.00 hores, i els dissabtes i els diumenges de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00.

Quant a preus, no han patit increment, per la qual cosa l’entrada individual per a majors i xiquets continuarà sent de 2,05 i 1,05 euros, mentre que els bons de vint banys adult i infantil tindran un cost de 20,30 i 10,15 euros, respectivament. A aquestes tarifes podrà aplicar-se’ls un 25% de descompte dirigit a famílies nombroses i als qui estiguen en possessió dels carnets d’estudiant o Jove, i un 50% a les famílies nombroses especials que així ho acrediten.

Com ha apuntat l’edil, es manté el tancament al migdia, de 14.00 a 16.00 hores, per a tasques de neteja i desinfecció dins dels protocols higienicosanitaris de la Conselleria de Sanitat per a previndre contagis de la COVID-19.

“Esperem que els il·licitans i il·licitanes gaudisquen de les piscines descobertes en millors condicions que l’any passat, perquè en 2020 les restriccions anticoronavirus eren molt superiors a les existents actualment”, ha precisat Alberola.