L’Ajuntament reposarà en els pròxims dies la palmera infectada per morrut retirada hui de la Glorieta

L’Ajuntament reposarà en els pròxims dies la palmera infectada per morrut retirada hui de la Glorieta

El regidor de Palmerar, Parc i Jardins, Héctor Díez, explica que els treballs s’han realitzat en coordinació amb tècnics del Patronat del Palmerar i que la resta d’exemplars de l’entorn no estan afectats


El regidor de Parcs i Jardins, Héctor Díez, ha anunciat que aquest mateix matí s’ha retirat la palmera de la Glorieta afectada per morrut.

El regidor ha explicat que després de detectar-se que la palmera estava infectada per morrut, “els serveis tècnics han procedit a la tala d’aquest exemplar, ja que, en aquest cas, era impossible salvar-la”. Díez ha afegit que “s’ha comprovat que la resta de palmeres de la Glorieta i de l’entorn no estan afectades pel morrut”.

Després de la tala de la palmera s’ha procedit a la retirada immediata d’aquesta perquè no afecte la resta d’exemplars de la Glorieta.

En els pròxims dies es procedirà a la seua reposició amb un nou exemplar en el buit que deixa aquesta”, ha apuntat el regidor de Parcs i Jardins, que ha aclarit que tots els treballs duts a terme s’han fet en coordinació amb els tècnics del Patronat del Palmerar.