Les regidories de Joventut i Polítiques de Majors impulsen un programa intergeneracional al voltant de l’art

Les regidories de Joventut i Polítiques de Majors impulsen un programa intergeneracional al voltant de l’art

“Generació-Art” és una iniciativa que engloba diverses activitats del món artístic i cultural amb la finalitat que joves i majors compartisquen vivències, experiències i habilitats


Emmarcat dins de l’Estratègia Intergeneracional “Generació I” que promouen les regidories de Joventut i Polítiques de Majors, i continuant amb la seua labor en pro d’una societat que prenga consciència de la importància i les conseqüències positives de fomentar la relació i cooperació entre diferents generacions, llancem el programa creatiu “Generació-Art”. Un programa que engloba diverses activitats del món artístic i cultural amb la finalitat que joves i majors compartisquen vivències, experiències i habilitats.

“Generació-Art” està format per tres blocs; començarà amb el taller de pintura creativa, amb quatre sessions durant el mes de juliol, i continuarà amb els tallers d’escultura i modelatge, finalitzant amb música i moviment després de l’estiu, programa destinat a joves a partir de 16 anys i majors sense límit d’edat.

Els tallers de pintura creativa s’impartiran els divendres del mes de juliol en horari de matí de 10.30 a 12.30 h en el CCC L’Escorxador. Comencen el 2 de juliol. Es treballaran diferents tècniques durant els tallers; gargoteig, taques, intervenció fotogràfica i estampació de collage, impartit per una professora d’arts plàstiques, artista i artterapeuta transdisciplinària.

A partir de setembre, s’implementaria la resta de tallers dels dos blocs restants en horari de vesprada.

Tallers d’escultura i modelatge

  1. Taller d’argila
  2. Taller dels sentits
  3. Taller de màsqueres
  4. Taller d’instal·lacions

Tallers música i moviment

  1. Taller de musicoteràpia
  2. Taller de dansateràpia
  3. Taller de teatre improvisació (Clown)
  4. Taller de Ioga de la rialla (Risoteràpia)

Per a participar-hi, és necessari completar aquest formulari: https://forms.office.com/r/fF0YZnHH2K

El seu emplenament no garanteix l’obtenció de plaça en el taller, per la qual cosa es contactarà amb les persones admeses en l’activitat.

Amb el programa “Generació-Art”, des de les regidories de Joventut i Polítiques de Majors pretenen crear consciència sobre l’impacte positiu que tenen els vincles intergeneracionals en el context de l’envelliment de la població i així recordar el paper clau que exerceix cada generació per a garantir un futur sostenible per a tots, així com facilitar un espai que siga compartit entre distintes generacions.