Presentació de la Fase Final d’Ascens a 1a Divisió de Futbol Sala Femení

Presentació de la Fase Final d’Ascens a 1a Divisió de Futbol Sala Femení

Elx albergarà la Fase Final d’Ascens a 1a Divisió de Futbol Sala Femení.

El dissabte, 12 de juny de 2021, se celebrarà en el Pavelló Esperanza Lag la Fase Final d’Ascens a 1ª Divisió de Futbol Sala Femení. En aquesta fase final participaran: el Club Colmenarejo Futbol Sala, Atlètic Torcal, Joventut d’Elx i Marín Futsal.

En la presentació realitzada hui en el Pavelló Esperanza Lag, el regidor d’Esports, Vicente Alberola, ha destacat l’esforç realitzat pel Club Joventut d’Elx, per a arribar a aquesta fase final i per la gran faena organitzativa que requereix coordinar un esdeveniment d’aquestes característiques.

Esther Menárguez, presidenta del Club Joventut d’Elx, per part seua, ha agraït les paraules del regidor d’Esports i la col·laboració que, en tot moment, ha prestat la Regidoria d’Esports. D’altra banda, també ha assenyalat que l’esdeveniment es retransmetrà a través del canal de Youtube, Tiempo de futsal.

Els partits es disputaran a les 16.00 h (Colmenarejo – Atlètic Torcal) i a les 18.00 h (Joventut d’Elx – Marín Futsal).