Recepció a les xiques del Club Juventut d’Elx de futbol sala i de l’Elx Club de Futbol pels seus recents èxits esportius

Recepció a les xiques del Club Juventut d’Elx de futbol sala i de l’Elx Club de Futbol pels seus recents èxits esportius

L’alcalde, Carlos González, felicita les jugadores de tots dos equips pels seus respectius ascensos i els trasllada l’orgull de tota una ciutat per l’esforç realitzat en una temporada molt complicada a causa de la pandèmia


L’alcalde d’Elx, Carlos González, i el regidor d’Esports, Vicente Alberola, han rebut aquesta vesprada en el Saló de Plens de l’Ajuntament el Club Joventut d’Elx de futbol sala femení i l’Elx CF femení, pels seus recents èxits esportius.

González, ha destacat els èxits collits per l’esport femení il·licità aquesta temporada malgrat les dificultats que han trobat a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19.

El Juventut d’Elx ha aconseguit l’ascens a Primera Divisió, per la qual cosa la pròxima temporada militarà en la màxima categoria del futbol sala nacional. A més de la plantilla, han assistit a l’acte la presidenta del club, Esther Menárguez, l’entrenador, Antonio Ordóñez, i membres de la directiva.

L’alcalde ha felicitat les jugadores, el cos tècnic i la directiva i ha dit que “estem profundament orgullosos de vosaltres. L’esforç que heu realitzat i el que hi ha darrere d’aquest club s’identifica molt amb els valors d’aquesta ciutat”. González ha afegit que “us vaig veure jugar l’altre dia i vaig veure un grup de dones que es creixien davant l’adversitat, llavors vaig saber que finalment s’anava a fer justícia i anàveu a aconseguir l’ascens”.

Per part seua, l’Elx CF ha ascendit a la Lliga Repte Iberdrola, la categoria de plata del futbol femení espanyol, després de véncer en el partit de tornada de la final del ‘play-off’ per 0-2 a la Garita en Telde. Al costat de la plantilla i del cos tècnic, amb Quique Cano al capdavant, ha assistit a l’acte el president de l’Elx CF, Joaquín Buitrago.

“Per a nosaltres és importantíssim, ara que el futbol femení té més pes i més repercussió social, que la ciutat compte amb un equip en la categoria de plata nacional. Estem molt orgullosos del vostre assoliment”, ha indicat Carlos González, que ha afegit que “el recorregut que té el futbol femení per davant és immens, estic convençut que en menys de cinc anys el futbol femení estarà omplint estadis”.

Per la seua part, l’edil d’Esports, ha animat les jugadores a continuar treballant per a aconseguir prompte l’ascens a la màxima categoria del futbol nacional.