Reunió informativa sobre el pla d’ajudes econòmiques per als clubs esportius amb participació en competicions nacionals.

Reunió informativa sobre el pla d’ajudes econòmiques per als clubs esportius amb participació en competicions nacionals.

Pla d’Ajudes Econòmiques per als Clubs Esportius amb participació en Competicions Nacionals

Ahir es va celebrar en el Centre de Congressos Ciutat d’Elx, una reunió informativa sobre el pla d’ajudes, que la Regidoria d’Esports juntament amb la Fundació de l’Esport Il·licità, concedeix als clubs esportius il·licitans que participen en competicions nacionals de categoria absoluta no professional.

En aquesta reunió a més, la Fundació de l’Esport Il·licità, la Regidoria d’Esports i els clubs esportius van acordar realitzar accions conjuntes amb la finalitat de generar recursos que repercutisquen, tant en l’esport base com en l’esport amateur.