Visitelche participa aquest cap de setmana en la Fira B-Travel de Barcelona

Visitelche participa aquest cap de setmana en la Fira B-Travel de Barcelona

L’objectiu és tractar d’establir col·laboracions amb touroperadors i agents de viatges per a incrementar les visites de turistes des de Catalunya


Visitelche participa en la fira B-Travel, que se celebra a Barcelona des d’aquest divendres 11 fins al diumenge 13 de juny, amb l’objectiu de portar la imatge d’Elx al mercat català i contactar amb operadors de viatge catalans i aconseguir incrementar el nombre de turistes procedents de la comunitat veïna. La presència de Visitelche es fa al costat de Turisme Comunitat Valenciana.

B-Travel és un saló especialitzat en turisme d’experiències i aquesta edició té com a finalitat reactivar el sector turístic espanyol, que es troba especialment afectat pels efectes de la pandèmia. L’esdeveniment, emmarcat en el reinici de l’activitat presencial de Fira de Barcelona, reuneix una àmplia mostra dels millors destins locals, regionals, nacionals i internacionals de proximitat en el Palau 8 del recinte firal de Montjuïc.

Amb la participació en aquesta fira, Visitelche cerca obrir noves oportunitats de negoci. En aquests tres dies de promoció es posarà l’accent en totes les possibilitats que els visitants podran trobar durant la pròxima temporada estival a Elx, així com en les escapades de cap de setmana o pont durant la resta de l’any a la ciutat recopilades en el portal www.visitelche.com/experiencias/ i també en els principals productes turístics de la ciutat.

En 2019, 3.382 catalans van visitar l’Oficina de Turisme, representant un 3,6% del total de visitants. A més, durant el mateix any prop de 50.000 usuaris procedents de Catalunya van consultar la web de visitleche.com generant més de 70.000 consultes en el portal.