Carlos González: “Ana Martínez té un mèrit extraordinari per com és de difícil ser dona, practicar esport i compatibilitzar-ho amb uns estudis com la Medicina”

Carlos González: “Ana Martínez té un mèrit extraordinari per com és de difícil ser dona, practicar esport i compatibilitzar-ho amb uns estudis com la Medicina”

L’alcalde d’Elx, juntament amb l’edil d’Esports, Vicente Alberola, i els regidors d’Igualtat, Mariano Valera, i d’Educació, María José Martínez, han rebut aquesta vesprada l’exjugadora il·licitana del Club Handbol Elx 


El Saló de Plens ha acollit el merescut homenatge a Ana Martínez, exjugadora il·licitana del Club Handbol Elx, que es va retirar el passat 31 de maig després de 22 anys en actiu per a continuar el seu camí en la Medicina. L’alcalde d’Elx, Carlos González, juntament amb l’edil d’Esports, Vicente Alberola, i els regidors d’Igualtat, Mariano Valera, i d’Educació, María José Martínez, han rebut aquesta vesprada a la fins ara lateral del conjunt il·licità.

Un acte en el qual l’alcalde ha remarcat l’importantíssim paper que ha tingut Martínez en l’esport femení. “Ana té un mèrit extraordinari per com és de difícil ser dona, practicar esport i compatibilitzar-ho amb uns estudis tan complexos com la Medicina”, ha assegurat González, que ha afegit que també “representa aquesta icona de dona lluitadora que persegueix amb perseverança i determinació els seus objectius”.

Per part seua, Alberola ha ressaltat la figura d’Ana com la fotografia ideal del que ha de ser una esportista, ja que encarna els valors fonamentals que ha de tindre un jugador o una jugadora de qualsevol disciplina.

Finalment, Ana ha volgut fer un balanç sobre tots els moments que li ha donat l’handbol, com el més recent, que va ser la Copa de la Reina i el titlla com el “colofó de la meua vida”. Així mateix, també ha aprofitat per a agrair a la seua família tot el suport rebut durant aquest temps i per ser els seus pilars fonamentals.