L’alcalde felicita l’infantil masculí del CV Elx-Salesians després de proclamar-se campions d’Espanya

L’alcalde felicita l’infantil masculí del CV Elx-Salesians després de proclamar-se campions d’Espanya

L’alcalde d’Elx, Carlos González, i el regidor d’Esports, Vicente Alberola, han rebut en el Saló de Plens de l’Ajuntament l’equip cadet masculí


L’alcalde d’Elx, Carlos González, i el regidor d’Esports, Vicente Alberola, han rebut en el Saló de Plens de l’Ajuntament l’equip cadet masculí del Club Voleibol Elx – Salesians que recentment s’ha proclamat Campió d’Espanya.

L’equip entrenat per Rubén Fernández i Vicente Ferrández es va imposar en la final al Voley Dumbría gallec confirmant la seua supremacia en el voleibol nacional, ja que fa dos anys la majoria d’integrants d’aquest equip es van proclamar campions d’Espanya en categoria aleví.

L’alcalde ha elogiat la gran faena que duu a terme el CV Elx amb la base, ja que al campionat d’Espanya aconseguit pels xics cal afegir el títol de campiones autonòmiques de l’equip femení infantil que entrena David Agulló, equip que també s’ha proclamat campió autonòmic de vòlei platja i que acudirà al Campionat d’Espanya en les pròximes setmanes.