L’alcalde i la regidora d’Educació acudeixen a l’acte de clausura del curs acadèmic en la UMHE

L’alcalde i la regidora d’Educació acudeixen a l’acte de clausura del curs acadèmic en la UMHE

La secretària general de la UMH, Mercedes Sánchez, ha lliurat els Premis Extraordinaris de Titulació del curs 2019/2020; mentre que el vicerector d’Estudiants, José Juan López, ha atorgat tant els diplomes del XVIII certamen Innova-Emprén com els de l’IX EmprénWeekend


L’alcalde, Carlos González, i la regidora d’Educació, María José Martínez, han acudit a la clausura del curs acadèmic que cada any se celebra en la Sala d’actes de l’Edifici Rectorat de la Universitat Miguel Hernández d’Elx. Els encarregats de presidir la cerimònia han sigut el rector de la UMH, Juan José Ruiz; el vicerector d’Estudiants i Coordinació, José Juan López; el president del Consell Social de la UMH, Joaquín Pérez; el director general de Ciència i Investigació de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Ángel Antonio Carbonell; i la secretària general de la Universitat Miguel Hernández, Mercedes Sánchez.

A l’inici de l’acte, la secretària general de la UMH ha fet lliurament dels Premis Extraordinaris de Titulació del curs 2019/2020, en els quals ha anat nomenant a cadascun dels estudiants perquè recolliren el seu diploma.

A continuació, el vicerrector d’Estudiants ha atorgat tant els diplomes del XVIII certamen Innova-Emprén com els de l’IX EmprénWeekend.

Per últim, l’encarregat de clausurar la cerimònia ha sigut el rector de la UMH amb un emotiu discurs que ha anant dedicat fonamentalment als familiars dels premiats, que per motius de seguretat, no han pogut acudir a l’esdeveniment i estaven visualitzant la sessió a través del canal institucional de la universitat en YouTube.