L’Ajuntament d’Elx mostra la seua repulsa contra la violència masclista

L’Ajuntament d’Elx mostra la seua repulsa contra la violència masclista

Membres de l’Equip de Govern i de la corporació municipal guarden un minut de silenci després que la Delegació del Govern contra la Violència de Gènere haja confirmat com a masclista l’assassinat d’una dona de 42 anys a la província de Castelló el passat 21 d’abril


L’Ajuntament d’Elx ha mostrat la seua repulsa contra la violència masclista aquest matí, a les 12.00 hores en la plaça de Baix. Membres de l’Equip de Govern i de la corporació municipal han guardat un minut de silenci després que la Delegació del Govern contra la Violència de Gènere haja confirmat aquest dilluns l’assassinat d’una dona de 42 anys a la província de Castelló el passat 21 d’abril com a masclista.

Es tracta del segon assassinat masclista que es registra des de principi d’any en la Comunitat Valenciana, i el primer a la província de Castelló; mentre que el nombre de dones assassinades per les seues parelles o exparelles ascendeix a 24.

El cadàver de la dona va ser trobat el 22 d’abril a l’entorn del Camí Vell de la Mar del paratge del Clot de Borriana (Castelló) i la Guàrdia Civil va obrir una investigació per a esclarir els fets.