L’Ajuntament impulsa l’art urbà a través del I concurs de Grafiti

L’Ajuntament impulsa l’art urbà a través del I concurs de Grafiti

La final del certamen se celebrarà el pròxim dissabte 10 de juliol en el Centre Juvenil La Foia a les 10 hores


L’Ajuntament impulsa l’art urbà a través de l’I concurs de Grafiti. Marga Antón, regidora de Joventut, ha presentat aquest matí l’estat en el qual es troba la competició. La final del certamen se celebrarà dissabte que ve 10 de juliol en el Centre Juvenil La Foia a les 10 hores.

La regidora de l’àrea ha afirmat que l’objectiu del concurs és “crear espais destinats a joves on puguen expressar la seua creativitat i donar a conéixer al públic la cultura del grafiti”.

La temàtica del concurs és “Elx pel canvi climàtic”, amb la intenció de conscienciar la joventut de l’actuació davant aquest problema i per a donar a conéixer l’Agenda Elx2030.

La regidora de Joventut, Marga Antón, afirma que l’objectiu del concurs és “crear espais destinats a joves on puguen expressar la seua creativitat i donar a conéixer al públic la cultura del grafiti”

Durant el mes de juny, s’han rebut les inscripcions dels participants, que hi han presentat un esbós del seu grafiti. Entre totes les obres rebudes, l’organització ha triat els sis millors per a participar en la final del concurs. Els finalistes seleccionats que competiran són Ana Gómez, Adriana Sánchez, Daniel Cerdán, Evaristo Valls, Germán López i Marcos Galiano.

En la gala final, Francisco Heon, Cuélebre i Ema Noire formaran el jurat encarregat de valorar totes les obres i decidir els tres guanyadors del concurs. El primer premi tindrà un valor de 400 euros, el segon seran 300 euros i el tercer premi seran 200 euros.

En l’acte tindrà lloc una exposició composta per obres realitzades pels jutges i en la jornada de vesprada hi haurà una exhibició de breakdance realitzada pel Club Break Elx.

L’esdeveniment comptarà amb totes les mesures sanitàries i l’accés a aquest serà per entrada única, i es controlarà que tots els assistents porten la masquereta ben posada i mantinguen la distància de seguretat.