La Junta de Govern Local treu a concurs les obres de reforma del Poliesportiu dels Palmerars

La Junta de Govern Local treu a concurs les obres de reforma del Poliesportiu dels Palmerars

Aquesta actuació permetrà renovar completament la instal·lació, i la dotarà de vials per a vianants, d’una zona d’aparcament, la renovació de totes les pistes poliesportives, la construcció d’un nou edifici per a vestuaris i una zona de cal·listènia


La Junta de Govern Local ha acordat traure a concurs la remodelació integral del Poliesportiu dels Palmerars.

“Es tracta d’una actuació amb un pressupost de licitació de 540.000 euros a executar en sis mesos que pretén la modernització del Poliesportiu dels Palmerars”, ha indicat el portaveu de la JGL, Héctor Díez, que ha afegit que “aquesta actuació permetrà renovar completament la instal·lació, i la dotarà de vials per als vianants, d’una zona d’aparcament per als usuaris, la renovació de totes les pistes poliesportives amb les quals compta actualment, la construcció d’un nou edifici per a vestuaris i per a despatxos així com per a zona de control de la instal·lació”.

També es crearà, sobre la base de la demanda, una nova zona de cal·listènia.

Es tracta d’un projecte DUSI finançat amb fons europeus que persegueix la regeneració d’aquest barri il·licità dels Palmerars.

“Volem dignificar la instal·lació i dotar el barri dels Palmerars d’una instal·lació esportiva moderna, accessible, en la qual puga practicar esport tota la ciutat i en la qual també puguen desenvolupar la seua activitat els diferents clubs esportius il·licitans”, ha indicat Díez.

D’altra banda, la Junta ha adjudicat definitivament el pla de comunicació de l’Estratègia DUSI a la Mercantil Publicitat Antón per un valor de 251.000 euros en tres anys, fins a finals de 2023.

L’Ajuntament adquireix un local per a ampliar el centre social de la Marina i els serveis que presta a la ciutadania

També s’ha adjudicat el contracte de nova cartografia per al servei tècnic d’Urbanisme a la UTE Estudi de Fotogrametria Perez Telespazio Ibèrica per 466.000 euros i un termini d’execució de 12 mesos. Aquest contracte permetrà actualitzar el sistema Sigelx, el sistema municipal de cartografia i a actualitzar les eines municipals per al planejament urbanístic.

Ampliació del Centre Social de la Marina

La Junta de Govern ha aprovat l’adquisició d’un local en l’avinguda de l’Alegria núm. 66 de la Marina per a l’ampliació del centre social de la pedania.

“Es tracta d’una adquisició que s’engloba dins dels projectes que l’Ajuntament d’Elx ha presentat al Pla +A prop de la Diputació d’Alacant, on aquests projectes es financen al 50% entre les dues administracions”, ha apuntat Díez, que ha afegit que “el que es pretén és ampliar les instal·lacions del centre social”.

El local adquirit és l’únic que compleix amb els requisits per a l’ampliació del centre en les mateixes instal·lacions que ocupa actualment.

L’objectiu de l’Equip de Govern és millorar els serveis de la pedania i que es puguen instal·lar noves dependències municipals que amplien els serveis que s’hi presten, “tenint en compte que la Marina és, probablement, una de les pedanies més allunyades del nucli urbà”.

Es tracta d’un local de 200 metres quadrats i l’adquisició directa ha sigut per 140.000 euros, finançats pel Pla +A prop entre Diputació i Ajuntament.