El barri de Sant Antoni comptarà amb la primera OMAC digital d’Elx per a acostar els serveis a la ciutadania

El barri de Sant Antoni comptarà amb la primera OMAC digital d’Elx per a acostar els serveis a la ciutadania

L’oficina municipal, que estarà situada al carrer Francisco Pérez Campillo núm. 22, té un pressupost de licitació de 222.653 euros i un termini d’execució de cinc mesos


La Junta de Govern ha aprovat la licitació de la nova OMAC digital al barri de Sant Antoni per a acostar els serveis a la ciutadania. Tal com ha anunciat el portaveu de la Junta de Govern, Héctor Díez, es tracta d’un projecte que té un pressupost de licitació de 222.653 euros a executar en cinc mesos amb el propòsit de situar la primera OMAC digital al carrer Francisco Pérez Campillo núm. 22 del barri de Sant Antoni.

“Fins ara el municipi compta amb una xarxa d’oficines d’atenció al ciutadà estesa per les diferents pedanies i barris del nucli urbà, que paren atenció presencial mitjançant la intervenció d’un funcionari”, ha indicat Díez, que ha afegit que “l’OMAC digital serà un nou espai d’atenció al ciutadà en el qual prevaldrà la digitalització, és a dir, els veïns podran realitzar tots els tràmits digitals que actualment es poden efectuar dins de l’administració electrònica i nous que es posaran en marxa al llarg del present any a través d’un format totalment digital”.

El portaveu de la Junta de Govern, Héctor Díez, ha informat que l’OMAC també atendrà noves zones d’expansió com el barri de Trabalon, Altabix i la zona de l’Estadi Martínez Valero

El portaveu ha assegurat que podran comptar amb el suport del personal municipal per a poder realitzar aquests tràmits però es realitzaran en punts d’atenció personalitzada mitjançant elements digitals com grans pantalles tàctils per mitjà del DNI electrònic i de la signatura digital.

San_Antón

“Es tracta d’una de les actuacions de l’estratègia DUSI dins de les operacions que tenen a veure amb l’alfabetització digital de la població i l’acostament dels serveis a la ciutadania”, ha afirmat Díez. Així mateix, també ha informat que l’OMAC atendrà les noves zones d’expansió de la ciutat com el barri de Trabalon, la zona de l’Estadi Martínez Valero o el barri d’Altabix.

L’actuació eixirà a concurs amb un termini d’ofertes de 20 dies a partir de la publicació en les pròximes setmanes a través de la plataforma de contractes de l’Estat.