Homia i Adriza’s Plants es converteixen en les empreses emprenedores dels mesos d’abril i maig

Homia i Adriza’s Plants es converteixen en les empreses emprenedores dels mesos d’abril i maig

El regidor de Promoció Econòmica, Carles Molina, informa que el primer projecte premiat engloba tots els serveis necessaris per al manteniment de llars, mentre que el segon se centra en la producció de plantes ornamentals


El Regidor de Promoció Econòmica, Carles Molina, ha entregat hui al Centre de Congressos els premis ‘Emprenedor del Mes’ corresponents als mesos d’abril i maig a les empreses Homia App i a Adriza’s Plants. Tal com ha anunciat Molina, juntament amb Fran Vicente, un dels socis d’Homia, i amb Juan Francisco Rubio, emprenedor titular d’Adriza’s Plants, el primer projecte premiat engloba tots els serveis necessaris per al manteniment de llars, mentre que el segon se centra en la producció de plantes ornamentals.

“Es tracta d’un premi que donem mensualment en la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació”, ha assegurat Molina, que ha afegit que “l’aspecte fonamental que es tracta en aquests premis és, en primer lloc, la capacitat emprenedora que té la nostra ciutat i, en segon lloc, la perspectiva de l’ocupabilitat, és a dir, que siga un projecte viable”.

El regidor ha informat que Adriza’s Plants és una empresa que es dedica a la producció, a la comercialització en gros i a l’exportació de plantes ornamentals, seguint criteris de qualitat i responsabilitat mediambiental; mentre que l’empresa Homia és una plataforma que engloba tots els serveis necessaris per al manteniment de llars, que vincula professionals i usuaris del servei, fonamentada en un sistema de valoracions.

Per part seua, Rubio ha bolcat els seus més de 20 anys dedicats al viverisme en aquest innovador projecte.

“L’any passat vaig intentar innovar una miqueta en acabar en l’última empresa en la qual estava treballant i vaig canviar una mica el tipus de planta que es produeix”, ha comentat el CEO d’Adriza’s Plants, que ha afegit que el que busquen és crear plantes de molta qualitat amb un gran valor afegit i formats més xicotets que complementen la producció que hi ha a la zona d’Elx que és bastant important a Europa”. De fet, ha assegurat que hi ha molta gent que reconeix que Elx és una zona de producció bastant important reconeguda a tot el món.

Aquests premis consisteixen en 1.000 euros en metàl·lic i altres 1.500 en serveis en les diferents associacions i entitats amb les quals la Regidoria de Promoció Econòmica manté convenis de col·laboració

D’altra banda, Fran Vicente ha incidit en què malgrat no tindre tanta experiència s’han llançat amb el projecte per a fomentar el comerç local i aportar opinions d’altres usuaris.

“De moment som una pàgina web, però de cara a setembre llançarem la nostra aplicació mòbil i tothom podrà demanar qualsevol servei de la llar des del seu telèfon”, ha conclòs.

Mitjançant aquests guardons, la Regidoria i l’Ajuntament d’Elx continuen promovent l’emprenedoria entre la societat il·licitana i afavorint el reconeixement social dels emprenedors. Aquests premis, que consisteixen en 1.000 euros en metàl·lic i altres 1.500 euros en serveis en les diferents associacions i entitats amb les quals la Regidoria de Promoció Econòmica manté convenis de col·laboració, permeten donar suport a l’inici del camí d’aquelles persones del municipi que decideixen posar en marxa una activitat econòmica.

El regidor ha aprofitat per a recordar que a part dels premis a la iniciativa emprenedora també es tenen dos programes en marxa com són Elx Emprén i Elx Emplea que estan dotats amb 200.000 euros cadascun.