La Policia Local immobilitza un vehicle d’alta gamma per portar la matrícula d’un altre turisme

La Policia Local immobilitza un vehicle d’alta gamma per portar la matrícula d’un altre turisme

Un agent de Mobilitat Urbana d’Elx va detectar en un Porsche l’ús d’unes plaques de matrícula estrangera que estaven vinculades a un Citroën


La Policia Local d’Elx va immobilitzar divendres passat, 22 de juliol, sobre les 12.30 hores, un vehicle d’alta gamma per portar la matrícula d’un altre turisme. Un agent de Mobilitat Urbana d’Elx va detectar en un Porsche l’ús d’unes plaques de matrícula estrangera que estaven vinculades a un Citroën.

La informació va ser contrastada per un membre del grup de Tràfic Il·lícit de Policia Nacional Alacant i pels usuaris del turisme presents en el lloc. Això va suposar l’obertura de diligències i el trasllat al depòsit municipal.