La projecció de “El inconveniente” als Cinemes Odeon inicia el Festival Internacional de Cinema Independent d’Elx

La projecció de “El inconveniente” als Cinemes Odeon inicia el Festival Internacional de Cinema Independent d’Elx

El grup Califato ¾ actuarà el dissabte a la nit a la Terrassa de L’Escorxador

 

 

Aquest divendres comença el Festival Internacional de Cinema Independent d’Elx (FICIE), que es prolongarà des del dia 16 fins al 23 de juliol. No obstant això, des del dimecres 14 fins al diumenge 18, es podrà veure als Cinemes Odeon El inconveniente, un dels films que participa en el festival. A més, el dijous 15 es podrà assistir al col·loqui amb Bernabé Rico, el director de la pel·lícula.

Aquest cap de setmana en Nits D’Estiu, del Centre Cultural L’Escorxador, es projectarà a la terrassa Gremlins, una comèdia juvenil de terror dirigida per Joe Dante que no deixarà indiferent cap espectador.

Quant al dissabte, Califato ¾ omplirà de música el centre cultural. Així mateix, els cursos de formació per als més xicotets i joves enfocats en diferents branques de l’àmbit cultural continuen duent-se a terme fins al divendres 23 de juliol, amb “Art amb molt de conte” per Marisela Romero i Trinidad Pérez. Finalment, l’exposició “Hi ha llum al final del túnel”, realitzada per Roice183, es podrà visitar a la sala Lanart.

Cinemes Odeon

· Del dimecres 14 de juliol al diumenge 18 de juliol.

Cinema: El inconveniente, dirigida per Bernabé Rico (Espanya).

Entrades: En taquilla Cinemes Odeon i Instanticket.

Sessions: 17.00 i 19.30 hores.

Informació: A Sara li ofereixen comprar la casa perfecta: espaiosa, molt lluminosa i extremadament barata. Tan sols té un xicotet inconvenient i és que Lola, l’octogenària propietària actual, hi viurà fins que muira. Així i tot, Sara creu que és un bon negoci i decideix comprar i esperar. El dijous 15 a les 19.30 hores tindrà lloc el col·loqui a càrrec del director.

L’Escorxador

· Divendres 16 de juliol.

Pel·lícula: Gremlins, per Joe Dante (1984).

Entrades: En la taquilla del Gran Teatre, Instanticket o una hora abans de l’espectacle en la taquilla de L’Escorxador.

Horari: 22.00 hores.

Informació: Rand és un viatjant que un dia regala al seu fill Billy una tendra i estranya criatura, un mogwai. L’innocent regal, no obstant això, serà l’origen de tota una ona de gamberrades i malifetes en un xicotet poble dels Estats Units. Tot comença quan són infringides, l’una després de l’altra, les tres regles bàsiques que han de seguir-se per a cuidar a un mogwai: no donar-li menjar després de mitjanit, no banyar-lo i evitar que li done la llum del sol.

· Dissabte 17 de juliol.

Concert: Califato 3/4.

Entrada: En la taquilla del Gran Teatre, Instanticket o una hora abans de l’espectacle en la taquilla de L’Escorxador.

Horari: 22.00 hores.

Informació: Califato ¾ reivindica l’Andalusia popular i mestissa a través de l’experimentació i la fusió del flamenc, el funk, els breaks, el footwork, el hip hop i el dub, entre altres, i sempre sense por de mesclar.

· Del dilluns 28 de juny al divendres 23 de juliol.

Formació per a xiquets (de 4 a 12 anys): “Art amb molt de conte” per Marisela Romero i Trinidad Pérez.

Entrada: Reservar places al correu arteconmuchocuento@gmail.com

Horari: De 10.30 a 13.30 hores

Informació: Cada sessió combina activitats plàstiques amb la creació d’històries. En aquest taller els xiquets i xiquetes tenen ocasió d’investigar les seues possibilitats creatives.

Taller complet 170€ (4 setmanes). Per setmana 45€

· Del dilluns 28 de juny al divendres 23 de juliol.

Formació per a júniors (de 8 a 13 anys): Dansa per a tots júnior, per Asun Noales.

Entrada: Reservar places al correu dansaperatots@otradanza.es

Horari: De 09.15 a 13.45 hores.

Informació: És Campus de dansa, on acostem els més xicotets de la casa, a la dansa, l’art, la creativitat, la sensibilitat i el joc.

1 setmana 100€; 2 setmanes 180€; 3 setmanes 250€