La regidora de Festes entrega els premis del XL Concurs de Dibuix Infantil Moros i Cristians d’Elx 2021

La regidora de Festes entrega els premis del XL Concurs de Dibuix Infantil Moros i Cristians d’Elx 2021

Mariola Galiana destaca el gran nombre de xiquetes i xiquets que han participat en el concurs i felicita l’ens fester per mantindre aquesta convocatòria que contribueix a acostar el món de la festa als més xicotets


La regidora de Festes, Mariola Galiana, va presidir ahir el lliurament de premis del XL Concurs de Dibuix Infantil Moros i Cristians d’Elx 2021. El concurs és convocat anualment per l’associació amb la finalitat d’acostar les festes patronals als més xicotets. L’acte es va celebrar a la sala d’exposicions de l’Àmbit Cultural d’El Corte Inglés i va comptar amb la presència del president de l’Associació Festera de Moros i Cristians d’Elx, Julián Fernández, i amb els capitans moro i cristià, José Eugenio Najas i Justo Alacid, així com del banderer de l’associació, Esteban Canals.

Els tres premiats en la categoria de 6 a 8 anys pertanyen al col·legi la Vallverda i al col·legi Santa María mentre que en la categoria de 9 a 12 anys els guanyadors són del col·legi Salesià Sant Rafael. A més, tant els premiats com els finalistes van rebre un obsequi per part de la Regidoria de Festes.

Mariola Galiana va destacar el gran nombre de xiquetes i xiquets que han participat en el concurs i va agrair als Moros i Cristians d’Elx per mantindre aquesta convocatòria que contribueix a acostar al món de la festa als menuts. L’edil va felicitar els premiats i les seues famílies i va destacar que “és molt important educar en valors les xiquetes i els xiquets, així com potenciar activitats que els permeten desenvolupar el seu vessant artístic. Per això és molt valuós un concurs com aquest que permet als més xicotets expressar el seu art a través d’una celebració tradicional del nostre municipi com és la festa de Moros i Cristians d’Elx”.