L’alcalde desitja sort al taekwondista Raúl Martínez en la seua participació en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020

L’alcalde desitja sort al taekwondista Raúl Martínez en la seua participació en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020

L’alcalde d’Elx, Carlos González, i el regidor d’Esports, Vicente Alberola, han rebut aquesta vesprada a l’Alcaldia el taekwondista il·licità Raúl Martínez, que participarà en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020 representant Espanya en la categoria de -80 quilos.


L’alcalde i l’edil han desitjat sort a l’esportista que aspira a pujar al podi en la cita olímpica després d’haver aconseguit una medalla de bronze recentment en el Campionat d’Europa celebrat a Sofia.

González ha conversat amb el taekwondista, que ha acudit a la recepció acompanyat pel seu pare i per la seua mare, sobre les dificultats que estan travessant els esportistes en la seua preparació a conseqüència de la pandèmia, així com de les seues opcions de medalla a Tòquio.

L’alcalde i Alberola han obsequiat l’esportista amb una bandera d’Elx i li han desitjat molta sort per a la competició que començarà en uns dies. A més, li han traslladat l’orgull que suposa comptar amb la seua presència en representació de la ciutat en la major cita de l’esport mundial.