Més de 400 esportistes participen en el Campionat d’Espanya Cadet de Waterpolo aquest cap de setmana a Elx

Més de 400 esportistes participen en el Campionat d’Espanya Cadet de Waterpolo aquest cap de setmana a Elx

El regidor d’Esports, Vicente Alberola, informa que 20 equips de tot el país competiran del 22 al 25 de juliol en la piscina del pavelló Esperanza Lag


Elx es convertirà aquest cap de setmana en la seu del Campionat d’Espanya de Waterpolo en la modalitat de Cadet Masculí. Tal com ha anunciat el regidor d’Esports, Vicente Alberola, juntament amb la presidenta del Club Waterpolo Elx, María José Mollá, i el president de la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana i també vicepresident de la Federació Espanyola de Natació, Marco Rivera, 20 equips de tot el territori nacional competiran del 22 al 25 de juliol en la piscina del pavelló Esperanza Lag.

“Es tracta d’una activitat que organitzen la Federació Espanyola de Natació, la Federació Valenciana de Natació i el Club Waterpolo Elx”, ha destacat Alberola, que ha afegit que “l’Ajuntament d’Elx, com no pot ser d’una altra forma, a través de la Regidoria d’Esports, col·labora en l’organització d’aquest esdeveniment, que tindrà lloc aquest cap de setmana en la piscina del pavelló Esperanza Lag”.

L’edil ha explicat que 20 equips disputaran dos partits simultanis i hi haurà un compliment estricte del protocol Covid que marca la normativa vigent.

La cita esportiva d’àmbit nacional suposa un important revulsiu econòmic per a la ciutat

En aquest sentit, Rivero ha assegurat que per part de la Federació Espanyola i de la Federació Valenciana l’objectiu és vetlar perquè siga un esdeveniment segur i una autèntica festa del waterpolo a Elx.

Alberola ha indicat que més de 400 esportistes estaran a Elx durant tot el campionat. Per tant, ocuparan els hotels de la ciutat al complet i suposaran un revulsiu econòmic.

Tant la presidenta del Club Waterpolo Elx, com el president de la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana han volgut agrair a l’Ajuntament d’Elx la seua predisposició a l’hora d’organitzar, ajudar i donar suport a qualsevol esdeveniment relacionat amb l’esport de competició.