Pimesa assumeix la gestió directa dels llocs del Mercat Provisional

Pimesa assumeix la gestió directa dels llocs del Mercat Provisional

La regidora d’Urbanisme, Ana Arabid, explica que ja s’està tramitant tota la documentació amb la finalitat de “fer una transició ordenada perquè els placers puguen continuar prestant servei en les mateixes condicions


La regidora d’Urbanisme i vicepresidenta de Pimesa, Ana Arabid, ha anunciat que Pimesa ja ha assumit la gestió directa dels llocs del Mercat Provisional.

Tal com ha explicat, una vegada notificat a tots els interessats l’acord de la Junta de Govern Local pel qual Pimesa assumeix la gestió del Mercat Provisional, des de la mateixa empresa pública s’ha procedit a contactar amb Aparcisa a l’efecte de dur a terme una transició ordenada en la gestió, amb la voluntat que aquest canvi no tinga cap impacte en el funcionament del Mercat.

Des de Pimesa s’ha demanat la informació i la documentació necessària per a poder assumir la gestió del Mercat Provisional, cas de contractes de subministrament, d’assegurances, serveis… i, per tant, “s’ha sol·licitat col·laboració perquè Pimesa puga iniciar de manera immediata la gestió sense afectar l’activitat que es desenvolupa en els llocs del Mercat Provisional”, ha indicat la regidora.

Per part seua, el regidor de Mercats, Carles Molina, s’ha reunit amb la portaveu dels placers del Mercat Central, Maricel Trotta, per a explicar-li la forma en què s’estan desenvolupant tots els tràmits.

“Les primeres converses han sigut molt positives i d’absoluta disposició i col·laboració per totes dues parts, per la qual cosa estem convençuts que serà una transició ordenada, amb totes les garanties perquè els placers puguen continuar prestant el servei en les mateixes condicions que ho feien fins ara”, ha conclòs Arabid.