L’Ajuntament, a través de Pimesa, assumeix la gestió efectiva del Mercat Central

L’Ajuntament, a través de Pimesa, assumeix la gestió efectiva del Mercat Central

La regidora d’Urbanisme, Ana Arabid, assenyala que “estem treballant perquè la nova forma de gestió directa del mercat no afecte l’activitat comercial i no tinga cap incidència per als venedors i clients”


La regidora d’Urbanisme i vicepresidenta de Pimesa, Ana Arabid, ha anunciat que l’Ajuntament ja està duent a terme la gestió directa dels llocs del Mercat Central una vegada han conclòs tots els tràmits.

Així es va adonar en l’última reunió del consell d’administració de Pimesa on es van exposar les accions realitzades perquè l’empresa municipal assumisca la gestió directa dels llocs, després de la resolució del contracte amb la mercantil Aparcisa.

“Entre les gestions realitzades, cal destacar l’estret contacte que hem tingut amb els titulars d’arrendament dels llocs”, ha indicat Arabid, que ha explicat que la Gerència de PIMESA i responsables de diversos departaments de l’empresa van mantindre el dia 19 de juliol una reunió amb els membres de la Junta Directiva dels venedors del Mercat Central per a conéixer de primera mà les seues impressions sobre la situació actual del mercat, nivell de satisfacció amb els proveïdors que hi presten servei i suggeriments de millora”.

La regidora ha indicat que en aquesta reunió es va informar que des de PIMESA s’estava ja treballant perquè la nova forma de gestió directa del mercat no afectara l’activitat comercial i no tinguera cap incidència per als venedors i clients.

Així, a partir de la mensualitat d’agost de 2021 es giraran els rebuts corresponents a les rendes, respectant les mateixes condicions econòmiques que tenien.

També s’estan duent a terme les gestions necessàries amb els proveïdors dels diferents serveis per a conéixer la situació dels contractes, cas del subministrament d’electricitat, aigua, control de plagues o neteja i manteniment, “amb l’objectiu que no es produïsquen alteracions en la prestació de serveis”, ha dit Arabid.