L’Ajuntament d’Elx se suma a les manifestacions en contra de la violència masclista i per a demanar protecció per a les dones afganeses i les seues famílies

L’Ajuntament d’Elx se suma a les manifestacions en contra de la violència masclista i per a demanar protecció per a les dones afganeses i les seues famílies

La concentració s’ha dut a terme a la plaça de Baix i han participat diversos membres de l’Equip de Govern.


L’alcaldessa accidental María José Martínez i els regidors Esther Díez i Felip Sánchez van assistir ahir a la concentració convocada per la Coordinadora Feminista d’Elx per a mostrar el seu rebuig contra tota mena de violència cap a les dones.

Durant l’acte van recordar les 33 víctimes de crims masclistes durant aquest anys, a més dels menors que també han patit aquest tipus de violència.

Davant la situació de l’Afganistan, la Coordinadora Feminista d’Elx també ha demanat al Govern d’Espanya que no reconega el govern talibà i inste les autoritats europees a organitzar un corredor humanitari que garantisca la vida i el dret d’asil a les dones afganeses i a les famílies que ho sol·liciten i que no els abandonen al país on corren un greu perill.

“Així mateix, demanem als governs autonòmics i municipals que col·laboren en l’acolliment i l’atenció a les dones que aconseguisquen fugir del país” va sol·licitar la portaveu de la Coordinadora Feminista.