L’alcalde agraeix la sensibilitat de l’Ajuntament de València per a aclarir la confusió al voltant de la ‘Nit de l’Albà’

L’alcalde agraeix la sensibilitat de l’Ajuntament de València per a aclarir la confusió al voltant de la ‘Nit de l’Albà’

L’alcalde d’Elx, Carlos González, ha agraït la “sensibilitat” mostrada per l’Ajuntament de València per a aclarir la confusió al voltant de la ‘Nit de l’Albà’ després que el consistori valencià i la Junta Central Fallera hagen decidit substituir el terme “Nit de l’Alba” per a un dels actes de les seues festes per ‘L’Alba de les Falles’.

“Vull agrair a l’alcalde de València, a la Junta Central Fallera i al Turisme Comunitat Valenciana que hagen substituït el terme ‘Nit de l’Alba’’ per ‘L’Alba de les Falles’ per a denominar el llançament de focs artificials que tindrà lloc juntament amb la tradicional ‘plantà’ dels monuments fallers”, ha indicat l’alcalde, que ha afegit que “és clar que s’ha tractat d’una confusió que s’ha aclarit de manera immediata, la qual cosa demostra el màxim respecte cap a aquesta tradició il·licitana declarada d’Interés Turístic de la Comunitat Valenciana”.

L’alcalde també ha agraït les gestions realitzades directament pel director general de Turisme, Herick Campos, per a resoldre aquest assumpte.