L’alcalde d’Elx i el regidor d’Esports reben la subcampiona d’Espanya en natació artística, Marina Belda

L’alcalde d’Elx i el regidor d’Esports reben la subcampiona d’Espanya en natació artística, Marina Belda

Carlos González expressa a l’esportista “l’immens orgull que suposa per a la ciutat comptar amb una esportista que amb tan sols 13 anys ha aconseguit penjar-se la medalla de plata en un esdeveniment esportiu d’aquesta índole”


L’alcalde d’Elx, Carlos González, i el regidor d’Esports, Vicente Alberola, han rebut aquesta vesprada la subcampiona d’Espanya en categoria infantil de Primera Divisió en natació artística, Marina Belda, que ha acudit acompanyada de la seua mare.

González ha expressat a l’esportista “l’immens orgull que suposa per a la ciutat comptar amb una esportista que amb tan sols 13 anys ha aconseguit penjar-se la medalla de plata en un esdeveniment esportiu d’aquesta índole”.

Durant la trobada, tant el regidor il·licità com l’edil s’han interessat per la seua trajectòria, l’han obsequiada amb una placa commemorativa i felicitat  per l’esforç i la dedicació a aquesta disciplina.

Marina va començar a practicar aquesta disciplina en el Club Costablanca que va muntar una xicoteta escola al Toscar en 2014. Més tard, el Club es va traslladar a Alacant i des de fa dues temporades milita en el Club Sincro La Nucia.