Les regidories de Festes i Comerç entreguen els premis de la III edició del concurs d’aparadorisme de Moros i Cristians

Les regidories de Festes i Comerç entreguen els premis de la III edició del concurs d’aparadorisme de Moros i Cristians

Mariola Galiana, i Felip Sànchez entreguen, acompanyats del president de l’associació, Julián Fernández, els guardons als millors aparadors de la ciutat


Els premis de la tercera edició del concurs d’aparadorisme s’han entregat aquest matí en la seu de l’Associació de Moros i Cristians de la ciutat.

La regidora de Festes, Mariola Galiana, l’edil de Comerç, Felip Sànchez, i el president de l’Associació de Moros i Cristians, Julián Fernández, han entregat els set guardons als millors aparadors dels dotze comerços que han participat en aquest tercer any. Un certamen que també ha vist ampliat tant la quantia com el nombre de premis que han passat de tres a set.

Els establiments premiats han sigut Tijeras Verdes, guanyador del premi especial de 1.000 euros. Aquest negoci a més repeteix victòria, perquè també es va emportar el premi especial l’any passat. Per la seua part els negocis Twinsocks i Stiletto han guanyat els premis Alardo i Ambaixada respectivament, valorats en 500 euros cadascun. Completen el podi els comerços Adarve Tetería Gastrobar, Farmàcia Fernando Luengo Ruiz, Comercial de Curtidos Llevantina SL i Felicity Family Club, que gràcies a la seua proposta s’han fet amb cinc accèssits de 250 euros.

Mariola Galiana, regidora de Festes, ha destacat que un any més han tornat a pujar els participants “per això entenem que aquest concurs després de tres anys ja ha arrelat i és molt volgut pels comerciants i il·licitans, i esperem que es continue estenent per la resta de barris de la ciutat”. Una expansió del certamen que Felip Sànchez, edil de Comerç, anima que es produïsca “cridant a la participació l’any vinent també als comerços de les pedanies” i valora molt positivament que el comerç de la ciutat, malgrat les restriccions sociosanitàries, es preocupa d’afavorir l’ambient fester en aquestes dates.

Han participat 12 establiments en aquesta tercera edició del concurs d’aparadorisme i ambientació comercial, el premi especial de la qual ha tornat a portar-li-ho el comerç Tijeras Verdes, negoci de costura i brodats, que ja va guanyar l’any passat

Sànchez també ha destacat el nivell dels aparadors “cadascun ha mostrat una cosa única de la festa, alguns fins i tot amb ambientació musical en la seua proposta” i ha indicat que els criteris de selecció del jurat han sigut la creativitat, la innovació, la il·luminació i les referències als moros i cristians.

Julián Fernández, president de l’associació, s’ha mostrat molt satisfet de la participació i ha volgut agrair a les regidories de Comerç i Festes l’impuls a un certamen “que cada any va a més i millora, de manera que esperem encara que la pròxima edició tinga més participants”.

Els membres del tribunal que han distingit als premiats han sigut Felip Sànchez, regidor de Comerç; Mari Cruz Pozo Carrillo, vicepresidenta de l’Associació de Moros i Cristians d’Elx; Alba Jover Ciruelos, especialista en Gràfica Publicitària; i María Ángeles Torres García, que ha actuat com a secretària (ho és també de l’Associació de Moros i Cristians).