L’Hort del Monjo comptarà a partir de setembre amb nous jocs infantils que desenvoluparan les habilitats motores dels xiquets

L’Hort del Monjo comptarà a partir de setembre amb nous jocs infantils que desenvoluparan les habilitats motores dels xiquets

El regidor de Modernització de l’Espai Públic, Héctor Díez, quantifica la inversió en 15.200 euros i destaca l’aposta per elements moderns i singulars com a escalada, equilibri o grimpa


El regidor de Modernització de l’Espai Públic, Héctor Díez, ha presentat els nous jocs infantils que es construiran al parc de l’Hort del Monjo. L’objectiu d’aquesta obra és oferir als xiquets de 6 a 15 anys una àrea temàtica i esportiva per a divertir-se més enllà dels tradicionals tobogans o gronxadors que es poden trobar en qualsevol parc convencional.

L’edil pretén apostar per jocs que ajuden a desenvolupar les capacitats motores dels més xicotets, amb diferents jocs de grimpa, escalada i equilibri. Per a la renovació s’invertiran 15.200€ amb els quals també es renovarà el cautxú del propi parc. Es planeja que l’obra estiga llesta en un mes d’execució, és a dir, que els xiquets puguen fer ús del parc a la fi de setembre. Entre els diferents recreatius que es construiran estan, entre altres, uns jocs de barres, una escalada amb corda i una rampa amb diferents tipus de suport d’agafada.

“Pretenem que Elx deixe de tindre els mateixos jocs en tots els barris i en totes les pedanies. Que s’aposte per alternatives modernes que seguisquen la tendència que hi ha actualment a tota la nació i que siguen temàtics. Que cada zona d’Elx puga tindre jocs diferents”, ha puntualitzat l’edil. Díez també ha volgut destacar que “en el cas de l’Hort del Monjo, hi ha, en menys de 50 metres, 4 zones de jocs infantils addicionals en la via pública que ja tenen els gronxadors i tobogans de sempre. Volem apostar per elements singulars i moderns que no hi ha a la resta de la ciutat. Volem que els veïns i les veïnes d’Elx recórreguen la ciutats a la recerca d’aquests jocs temàtics que poden ser un estímul per als xiquets entre 6 i 15 anys.”

L’edil també ha aprofitat per a fer balanç de l’any 2021, en el qual s’han invertit al voltant de 575.000€ en la modernització, millora i manteniment dels més de 150 parcs de la ciutat, i ha anunciat que es duran a terme més renovacions a final d’any en zones com la plaça de la Glea-Marina i el Jardí d’Andalusia al Toscar.