Prop de 7.800 joves d’Elx, amb edats compreses entre 16 i 19 anys, són citats per Sanitat per a rebre la vacuna contra el coronavirus

Prop de 7.800 joves d’Elx, amb edats compreses entre 16 i 19 anys, són citats per Sanitat per a rebre la vacuna contra el coronavirus

L’alcalde, Carlos González, destaca que el 53% de la població il·licitana ja compta amb la pauta completa de la vacuna i el 66% amb la primera dosi


La Conselleria de Sanitat ha citat a prop de 7.800 joves entre 16 i 19 anys per a rebre la vacuna a la Institució Firal Alacantina (IFA). Així ho ha anunciat l’alcalde, Carlos González, que ha destacat que en total es vacunaran 23.000 il·licitans i il·licitanes.

González ha subratllat que aquesta és una setmana determinant per al procés de vacunació: serà en la que més dosis s’inocularan des que va començar la campanya.

“Ara és el moment dels més joves, un grup en el qual la Generalitat ha volgut avançar i que forma part de l’estratègia de vacunació per a garantir aules segures en el pròxim curs acadèmic”, ha explicat González.

El responsable de l’Equip de Govern ha detallat que el 53% de la població il·licitana ja compta amb la pauta completa de la vacuna contra el coronavirus, per la qual cosa més de 123.000 persones ja estan totalment vacunades. El 66% ja té la primera dosi i s’han administrat més de 261.000 dosi contra la Covid-19 al llarg de tot el procés de vacunació.