El Gran Teatre acull aquest diumenge un espectacle solidari en benefici de les xiquetes i les dones d’una de les zones més desfavorides de l’Índia

El Gran Teatre acull aquest diumenge un espectacle solidari en benefici de les xiquetes i les dones d’una de les zones més desfavorides de l’Índia

L’obra de dansa Rasa i Duende, que està organitzada per la Fundació Dharma, la Fundació Casa de l’Índia, l’Ambaixada de l’Índia a Espanya i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Elx, uneix el millor del flamenc i de la tradició hindú


El Gran Teatre acollirà aquest diumenge, 26 de setembre, a les 20.00 hores, un espectacle en benefici de la Fundació Dharma que uneix el millor del flamenc i de la tradició hindú. Així ho ha anunciat aquest matí la regidora de Cultura, Marga Antón, juntament amb el president de la Fundació, Luis Antonio Pulido.

La recaptació de la venda d’entrades es destinarà a la posada en marxa d’un centre d’acolliment per a xiquetes i dones víctimes de violència de gènere en una de les zones més desfavorides de l’Índia, segons ha destacat l’edil, que ha explicat que “l’obra de dansa Rasa i Duende està a càrrec de la companyia Mónica De La Fuente i organitzada per la Fundació Dharma, la Fundació Casa de l’Índia, l’Ambaixada de l’Índia a Espanya i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Elx.

L’edil de Cultura, Marga Antón, destaca que la recaptació de la venda d’entrades, que es podran adquirir en taquilla o per la web d’Instaticket, es destinarà a la posada en marxa d’un centre d’acolliment i d’un programa professional de costura, brodat i confecció

A més, l’espectacle, que ha sigut programat en diferents teatres de tota Espanya amb una crítica excepcional, està inspirat en els poemes del Cante Jondo de Federico García Lorca i és representat per músics de l’Índia, així com per grans artistes de la dansa i la música del flamenc com la ballarina Mónica De La Fuente, el cantant José Salinas, el guitarrista Mariano Mangues i el multiinstrumentalista Yonder Rodríguez.

Per part seua, Antonio Pulido ha agraït la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Elx per l’organització d’aquest espectacle i ha reconegut la valuosa labor que exerceix la Fundació a l’Índia des de fa 22 anys. “Estem bolcats en la cooperació al desenvolupament i l’ajuda humanitària a Vrindavan, una aldea amb 250.000 habitants”, ha assenyalat el president de Dharma.

Polido ha anunciat que l’alcalde, Carlos González, rebrà aquest dissabte l’ambaixador de l’Índia, que visitarà la ciutat il·licitana i assistirà el diumenge a l’espectacle.

La regidora ha animat la població a acudir a veure la funció i ha destacat que les entrades es podran adquirir mitjançant taquilla o través de la web d’Instaticket.