El I Congrés d’Educació Financera per a famílies arranca aquest dissabte al Centre de Congressos

El I Congrés d’Educació Financera per a famílies arranca aquest dissabte al Centre de Congressos

El regidor de Promoció Econòmica, Carles Molina, assenyala que l’objectiu és ajudar les famílies a millorar la seua educació financera, per la qual cosa, l’esdeveniment comptarà amb presentacions sobre com eliminar el deute, controlar els comptes o augmentar el patrimoni a través de la inversió i la generació de fonts d’ingrés


El dissabte 11 de setembre se celebra el I Congrés d’Educació Financera per a famílies. Es tracta d’un esdeveniment gratuït que tindrà lloc al Centre de Congressos a partir de les 09.00 hores i en el qual es tractaran temes com el control de les finances personals, l’eliminació del deute, la inversió en criptomonedas i en borsa o com generar fonts d’ingressos en Internet; entre molts altres temes orientats a les famílies.

“L’objectiu d’aquest primer congrés és transmetre educació financera a les famílies, cosa que està en consonància amb les línies estratègiques de la Regidoria de Promoció Econòmica, que es basen en divulgar idees i pràctiques emprenedores”, assenyala l’edil Carles Molina, que afig que aquest esdeveniment “ té, a més, un vessant solidari, perquè tots els diners recaptats, aportats en major i menor mesura per les empreses patrocinadores, es destinaran íntegrament i a parts iguals a organitzacions benèfiques”.

Les inscripcions són gratuïtes i estan limitades fins a completar l’ aforament. A més, tots els beneficis recaptats de les entitats patrocinadores aniran destinats íntegrament a l’associació “Conciénciate” i a la Llar Sant Josep

Aquestes entitats són l’associació “Conciénciate”, que representa el dispositiu d’emergència alimentària municipal, i la Llar Sant Josep per a ancians d’Elx.

Millorar l’educació financera de les famílies

Alejandro Gris, organitzador de l’esdeveniment i director de Club de Talents, que promou l’educació financera ensenyant els xiquets a descobrir els seus talents perquè puguen guanyar-se la vida amb ells, afirma que el congrés està dissenyat per a tractar els temes financers que més inquieten les famílies a través de les ponències de nou experts en inversió, sis dels quals són il·licitans, i entre els quals es troben noms tan mediàtics en aquest camp com Raúl Castañeda de Preico Jurídico o Ana i Sebas de Camino Financiero, un canal de YouTube expert en criptomonedas.

El congrés també comptarà amb una taula redona entre tots els experts que participen i que faran networking amb els assistents. Un acte que, a més, tindrà com a fil conductor la història d’una família en vídeo que s’anirà descobrint progressivament i a fragments entre les diferents xarrades.

Les inscripcions, que encara que són gratuïtes estan limitades fins a omplir l’aforament, es poden realitzar a la pàgina web https://congresoeducacionfinanciera.org/ on també es pot consultar el programa complet de les ponències.