El president del capítol insular de La Palma agraeix a l’alcalde la campanya solidària empresa per l’Ajuntament d’Elx

El president del capítol insular de La Palma agraeix a l’alcalde la campanya solidària empresa per l’Ajuntament d’Elx

Carlos González, acompanyat per l’edil de Cooperació, Mariola Galiana, trasllada al responsable insular en una reunió telemàtica “l’afecte i l’estima” del municipi, i explica que qualsevol il·licità pot efectuar un donatiu en el compte del Banc Sabadell ES96 0081 1017 6900 0170 9581


L’alcalde, Carlos González, acompanyat per l’edil de Cooperació, Mariola Galiana, s’ha entrevistat aquest matí, via telemàtica, amb el president del capítol insular de La Palma, Mariano Hernández. El regidor li ha informat sobre la campanya solidària empresa per l’Ajuntament d’Elx, que ha habilitat un compte bancari perquè els il·licitans i les il·licitanes, especialment sensibilitzats amb el drama que viuen els palmers, puguen efectuar un donatiu. La iniciativa, que té el suport de les ONGDs que integren el Consell Local de Cooperació al Desenvolupament, ja ha captat 10.000 euros inicials de la mateixa Regidoria de Cooperació.

Durant la videoconferència, González ha pogut traslladar-li al responsable insular que Elx, com tantes altres localitats d’Espanya, “es posiciona del vostre costat amb tot l’afecte i l’estima, vivint el drama en la distància, però sentint-lo des de la proximitat”. Hernández, per part seua, ha expressat a l’alcalde “l’emoció” del poble palmer “i l’agraïment” pel gest il·licità.

González i Galiana han explicat al president del Cabildo que, donada la preocupació dels veïns i les veïnes d’Elx per la situació dels habitants de La Palma, s’ha obert un número de compte solidari del Banc Sabadell (ES96 0081 1017 6900 0170 9581) que es promocionarà entre la ciutadania amb la finalitat de recaptar diners i enviar-ne a l’illa. A més, el regidor il·licità ha valorat que en aquests moments els recursos econòmics són l’ajuda més útil per a cobrir les necessitats bàsiques de la ciutadania illenca d’una forma ràpida i efectiva: “Hem entés per les paraules i les accions dels dirigents canaris que ara no es requereix material, sinó fons”.

L’alcalde ha desitjat a Hernández “ànim i força” i ha assenyalat que els residents de l’illa canària “estan en els nostres pensaments i en els de la totalitat del poble espanyol”. També li ha manifestat que el capital recaptat a Elx “prompte es posarà a la vostra disposició perquè l’useu en tot allò necessari per a La Palma”.

Compte solidari del Banc Sabadell de l’Ajuntament en favor de La Palma:

IBAN: ES96 0081 1017 6900 0170 9581

BIC: BSABESBB