Els edils d’Educació i Drets Socials reparteixen material escolar juntament amb els voluntaris de la Fundació María Luisa de Moreno

Els edils d’Educació i Drets Socials reparteixen material escolar juntament amb els voluntaris de la Fundació María Luisa de Moreno

María José Martínez i Mariano Valera agraeixen a l’entitat benèfica internacional el seu treball al municipi, on es repartiran més de mig miler de motxilles amb material escolar a menors procedents de famílies vulnerables


La tornada al col·le dels xiquets i les xiquetes del CEIP Casablanca ha sigut molt especial. Els regidors d’Educació i Drets Socials, María José Martínez i Mariano Valera, han visitat aquest matí les instal·lacions situades a Carrús Est amb la finalitat de col·laborar amb els voluntaris de la Fundació Internacional María Luisa de Moreno (FIMLM) en el repartiment de material escolar i calçat entre l’alumnat, dins del programa ‘Un útil, un proyecto de vida’.

Els edils, acompanyats per la coordinadora de Gestió i l’assessor de la Fundació per a la nostra ciutat, Lucía Padilla i Rodrigo Sánchez; les directores dels col·legis Casablanca i Ausiàs March, Ana Carolina García i María del Carmen Vázquez; i l’inspector d’Educació de la Direcció Territorial d’Alacant, Fernando Javier Fernández, han dirigit unes paraules a les xiquetes i els xiquets i han entregat a cadascun, juntament amb els voluntaris de l’oenegé, una motxilla amb material escolar perquè així puguen afrontar profitosament les seues rutines acadèmiques. En concret, s’han distribuït 171 a estudiants del CEIP Casablanca i 283, als de l’Ausiàs March.

“És un plaer estar en l’inici del curs i compartir moments amb els xiquets i les xiquetes del municipi i amb la Fundació que, un any més, col·labora amb l’Ajuntament d’Elx”, ha manifestat Martínez, que tant ella com Valera han agraït a l’entitat la seua labor a la ciutat. “Entenem que des del Govern Local hem d’estar oberts a iniciatives d’aquest calibre amb associacions i altres agents col·laboradors que treballen en favor de la qualitat de vida de la ciutadania”, ha assenyalat Valera. Igualment, tots dos han lloat el vessant de la Fundació quant a transmissió de valors.

La Fundació Internacional María Luisa de Moreno és una institució benèfica fundada en 2000, el radi d’acció de la qual engloba diferents països d’Europa i Amèrica. A Elx, amb una plantilla de 35 voluntaris, es preveu per al present any el repartiment de més mig miler d’aquests kits –elaborats per Tempe, Carioca, Hamelin, Carmencita, La Antioqueña, Faibo i McDonald’s– a menors procedents d’entorns vulnerables. “La idea de la Fundació és beneficiar les famílies que sabem que tindran més dificultats per a adquirir els materials escolars”, ha precisat Padilla.